Carboxy terápia

CO2 CARBOXY COMBO a ragyogó, fiatalos bőr kulcsa

A forradalmian új, tűmentes CO2 Carboxy terápia segíti a bőr anyagcseréjét és természetes oxigéntermelését, mélyen hidratálva azt. A bőr az első használat után drámaian fényesebbnek, frissebbnek, egyenletesebb tónusúnak, kevésbé ráncosnak és rugalmasnak tűnik. Szintén hatékony zúzódás, duzzanat és akne kezelésére. Megkerülhetetlen az esztétikai kezelések hatásának maximalizálására, a gyógyulás elősegítésére.

A RIBESKIN CO2 Carboxy Combo-ja az eredeti, 2007-ben elsőként bevezetett eljárás.

Mi az a CO2 Carboxy terápia?

A RIBESKIN PRO CO2 Carboxy Combo az első nem invazív CO2 Carboxy termék, melyet elsőként a JMBIOTECH fejlesztett ki 2007-ben a koreai klinikák és kórházak számára. A világ 38 országában több mint 300 millió iparági szakember bízik benne, mivel a terméket szigorú szabványoknak megfelelően gyártják és forgalmazzák.

A mechanizmus

Mi az a Bohr hatás?

Amikor a bőrsejtek elnyelik a szén-dioxidot a gélből, a vörösvértestek hemoglobinja oxigént szabadít fel. Ez a folyamat oxigént biztosít a bőrnek, miközben egyidejűleg serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, a fehérjeszintézist és az elhalt hámsejtek eltávolítását. Ezek a reakciók csökkentik a striákat, a narancsbőrt, a pattanásokat és a gyulladásokat, miközben javítják a bőr tónusát, rugalmasságát és az olaj/nedvesség egyensúlyát.

Az eredeti CO2 Carboxy terápia arcra

Több CO2, nagyobb hatásfok
Professzionális felhasználásra alkalmas magasabb CO2-koncentráció a más kereskedelmi forgalomban lévő CO2 CARBOXY termékhez képest. Különböző bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti eljárásokkal, például lézerrel, hámlasztással, mikrotűs kezelésekkel kombinálva az esztétikai eljárások jobb eredményt hoznak, irritáció nélkül, ha következetesen kombinálják a CO2 Carboxy terápiával.

Ráncok csökkenése

Az öregedő, ráncos bőrt fiatalos, rugalmas bőrré alakítja.

Exfoliálás
Hatékonyan távolítja el a méreganyagokat és az elhalt sejteket.

Lifting hatás

Elősegíti a fehérjeszintézist és az anyagcserét, újradefiniálva a megereszkedett vonalakat és fokozva a bőr rugalmasságát.

Akne kezelés

A gyorsított véráramlás és a hámlasztás hatékonyan kezeli a pattanásokat azáltal, hogy helyreállítja a bőr gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező önregeneráló képességét.

Világosító hatás

Serkenti a vérkeringést és hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, áttetsző bőrt hozva létre.

Pórus kontrol
Fokozza az anyagcserét, eltávolítja az elhalt sejteket és összehúzza a pórusokat.

Duzzanatok

Az anyagcsere fokozásával enyhíti a különböző eljárások által okozott véraláfutásokat és duzzanatokat.

Összetevők: Water, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Xanthan Gum, Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Methylparaben, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Densiflora Extract, Quercus Acutissima Fruit Extract, Angelica Gigas Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Angelica Dahurica Root Extract, Angelica Tenuissima Root Extract, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Sophora Japonica Bud Extract, Rose Extract