SZOLGÁLTATÁSAINK

75-15 LUXUS BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS

75-15 egy intelligens, génalapú kozmetikum család. A XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzéséért! Az öregedés szempontjából nagyon fontos tényező a genetika. Néhány gén kifejezett szereppel kötődik a fiatalsághoz, "a hosszú élet titkához". Az előrehaladott technológia és a kozmetológia legfrissebb felfedezése, lehetővé tette, a természetből való olyan növényi molekulák meghatározását és ez által a tökéletes hatóanyagok kiválasztását és kozmetikai alkalmazását, melyek hatással vannak a természet genetikus kódjaira.


INTENSE

Az INTENSE egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segítik abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközök és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen bazsarózsa és energetizált tengervíz segítségével. Természetesség, kifinomultság és elegancia mely egy tökéletes egésszé áll össze, olyanná, amelyet csak egy professzionális kozmetikum tud nyújtani egy nőnek.

Emozioni - érzékeny, kis tűrőképességű, rosaceás bőrökre ajánlott kezelés

A legérzékenyebb irritációra, rozáceára hajlamos bőrökre javasolt professzionális kezelés. Innovatív hatóanyagai révén, képes megerősíteni az érzékeny bőrt, elősegíti a hajszálerek regenerálódását, csökkenti az esetleges gyulladásokat. Visszaállítja a bőr komfort érzetét. Hipoallergén termék! Parfüm-és színezékmentes! Főbb hatóanyagai: erdei füzike, ázsiai zöld tea, arany kamilla, jojoba olaj, karité vaj, áfonya, hialuron sav.


FUOCO LUXUS TESTKEZELÉS

A Fuoco termékcsalád innovatív megoldást nyújt a test szépséghibái ellen. Egy erős termékcsalád, amely képes aktiválni a szöveteket és már négy kezelés alatt meghozza az első eredményeket. Komplex ápolást nyújt egyedülálló vulkáni és ásványi hatóanyagaival, a CELLULIT, a ZSÍRLERAKÓDÁS és a BŐR ÖREGEDÉSE ellen. Komplex testápolást biztosít különleges hatóanyagai révén, mint a harmatfű (húsevő növény)kivonata zsírbontó hatással, holdkő feszesítő és méregtelenítő hatással. Főbb hatóanyagok: harmatfű, quercetin, karnitin, mangán, prolin, koffein, diorit, holdkő.

Vagheggi online rendelés

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata.

Ha éppen nem tudsz bejönni hozzám, lehetőséged van online is rendelni Vagheggi termékeket, ráadásul ha használod a vendégkódot 10%-al olcsóbban vásárolhatsz!

VENDÉGKÓD:96273181

A megfelelő termékekkel kapcsolatban nyugodtan keress meg, hogy segiteni tudjak melyik a legmegfelelőbb számodra!