SZOLGÁLTATÁSOK

GUA SHA MASSZÁZSKŐ ÉS ROLLER KIT

Rózsakvarcból készült GUA SHA masszázskő és arcroller. Egy különleges masszázs eszköz, amivel egy manuális face lifting technika alkalmazható otthon és a szépségszalonokban egyaránt.

Ezek az eszközök nemcsak manapság népszerűek, a GUA SHA az ősi kínai orvoslás egyik rituáléja volt, terápiás eszközként alkalmazták és a szépség megőrzésére. A különleges manuál technika segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja a bőrt, feszesít és tonizál. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a technikát látványosan szépül és fiatalodik tőle a bőr, egy holisztikus alternatíva, természetes botox hatásnak is nevezik. Az összetettebb masszázstechnikát a szépségszalonokban alkalmazzuk, de létezik egy egyszerűbb technika is, ami otthon is kipróbálható, leghatékonyabb a professzionális kezeléssel ötvözve.A masszázstechnika kifejezetten javítja a bőr mikro keringését, stimulálja a nyirok keringést, csökkenti a szem alatti táskákat, püffedtséget, hatékony az arc kontúrok javítására és a bőr feszesítésére.

Az alábbi videókon láthatjátok a technikákat az otthoni használathoz:


75-15 LUXUS BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS

75-15 egy intelligens, génalapú kozmetikum család. A XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzéséért! Az öregedés szempontjából nagyon fontos tényező a genetika. Néhány gén kifejezett szereppel kötődik a fiatalsághoz, "a hosszú élet titkához". Az előrehaladott technológia és a kozmetológia legfrissebb felfedezése, lehetővé tette, a természetből való olyan növényi molekulák meghatározását és ez által a tökéletes hatóanyagok kiválasztását és kozmetikai alkalmazását, melyek hatással vannak a természet genetikus kódjaira.


INTENSE

Az INTENSE egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segítik abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközök és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen bazsarózsa és energetizált tengervíz segítségével. Természetesség, kifinomultság és elegancia mely egy tökéletes egésszé áll össze, olyanná, amelyet csak egy professzionális kozmetikum tud nyújtani egy nőnek.

Emozioni Plus - érzékeny, kis tűrőképességű, rosaceás bőrökre ajánlott kezelés

Emozioni Plus az arckezelő termékcsalád, ami forradalmasította a bőr jólétét. A kulcsszavak: erősít, véd, nyugtat. Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás...). Ezért született meg az Emozioni Plus, egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldást bármilyen bőrérzékenység esetén. 


FUOCO LUXUS TESTKEZELÉS

A Fuoco termékcsalád innovatív megoldást nyújt a test szépséghibái ellen. Egy erős termékcsalád, amely képes aktiválni a szöveteket és már négy kezelés alatt meghozza az első eredményeket. Komplex ápolást nyújt egyedülálló vulkáni és ásványi hatóanyagaival, a CELLULIT, a ZSÍRLERAKÓDÁS és a BŐR ÖREGEDÉSE ellen. Komplex testápolást biztosít különleges hatóanyagai révén, mint a harmatfű (húsevő növény)kivonata zsírbontó hatással, holdkő feszesítő és méregtelenítő hatással. Főbb hatóanyagok: harmatfű, quercetin, karnitin, mangán, prolin, koffein, diorit, holdkő.

Vagheggi online rendelés

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata.

Ha éppen nem tudsz bejönni hozzám, lehetőséged van online is rendelni Vagheggi termékeket, ráadásul ha használod a vendégkódot 10%-al olcsóbban vásárolhatsz!

VENDÉGKÓD:  96273181

A megfelelő termékekkel kapcsolatban nyugodtan keress meg, hogy segiteni tudjak melyik a legmegfelelőbb számodra!