Hydra Touch H2

Hydra Touch H2 arctisztító, hatóanyag beviteli és anti-aging rendszer

Három ismert, továbbfejlesztett technológiával + a vadonatúj H2 modullal a tiszta és fiatalos arcbőrért!

Az EunSung Hydra Touch H2 arckezelő rendszer biztosan az a készülék lesz, amelyet minden vendég szeretni fog, és amelynek segítségével igazán látványos kezelési eredményeket érhetünk el! Négy önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amelyek a bőrtisztítástól, a hatóanyag bevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására alkalmazhatók.
A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

  • az arcbőr problémáinak széles körére kínál megoldást
  • három, jól bevált technológia tovább tökéletesítve (AquaClean, Elektroporáció, Lift-roll)+ egy vadonatúj megoldás (H2 terápia) egyetlen készülékben
  • 3+1 oldattípus különféle kezelési célokhoz

Alkalmazási lehetőségek

  • bőrtisztítás, pórustisztítás
  • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
  • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
  • bőrtextúra javítása
  • hatóanyag-bevitel
  • lifting
  • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás

A Hydra Touch H2 technológiái

AquaClean technológia - Hydra Touch H2 hipoallergén peeling rendszerrel

A peelinghez alkalmazott oldat a tip közepéről lép ki és egyenes vonalak mentén, sugaras irányban áramlik a kezelőtip szélei felé. A vákuum kiszívja és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból anélkül, hogy bármilyen sérülést vagy karcolást okozna a bőrön. A kezelőfejbe épített technológiák és a kezeléshez használt oldatok szinergikus összhatása biztosítja a legjobb eredményeket.

AquaClean oldatok a Hydra Touch H2 rendszerben
S1 oldat - első lépés    Kíméletes tisztítás

AHA (Alfa-hidroxil savak)
Az AHA elnevezés általánosságban a természetben előforduló gyümölcssavakra utal, amelyek egyik jellegzetessége a vízben oldódó tulajdonságuk. Már az időszámításunk előtti időkben is használták a bőrápolásban az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításához. A tejsav eltávolítja a szebumot és az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

S2 oldat - második lépés   Intenzív T-zóna kezelés

BHA (Béta-hidroxil sav)
A BHA kíválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását és oldja a keratinociták közötti kötéseket is. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

S3 oldat - harmadik lépés   Hidratálás és tápanyag bevitel

Hidratálás (tápláló összetevők)
Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz.


A bőr dehidratációja és öregedése
az aktív oxigén miatt 

A bőr vitalitásának megerősítése
erős antioxidáns hatás, hidratálás, gyulladáscsökkentés 

H2O keletkezése
az aktív oxigéngyökök (ROS) vízzé (H2O) alakulnak
(amely izzadságként és a vizelettel távozik) 

Multipoláris elektroporáció LED fényterápiával

Az elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A készülékből kilépő elektromos, mikroáramos stimulálás megváltoztatja a sejtek polaritását, ezzel átmeneti aquaporin csatornákat hozva létre, amelyeken keresztül a hatóanyag összetevők akadálytalanul eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, megnehezítve ezzel a hatóanyagok bejuttatását. Az elektroporációt követően azonban az átmeneti csatornákon keresztül már közvetlenül, anyagveszteség nélkül átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe. A technológia biztonságos, hiszen nem változtatja meg, nem okoz károsodást a sejtek biológiai struktúrájában és működésében.

Az elektroporációs kezelőfejet az EunSung kék, vörös és a kettő kombinációjából álló lila LED fényterápiákkal is ellátta. A LED fényterápia vörös színű fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fény bőrfertőtlenítő hatású, az akné-kezelések hatékony kiegészítője.

Lift-roll technológia - lifting alacsony frekvenciás árammal

A Lift-Roll technológia a korábbi Y-alakú lifting továbbfejlesztése. A kezelőfejet görgőkkel szerelte fel a gyártó, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét, és jelentősen kellemesebbé teszik a kezelésérzetet.

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést.

Fotógaléria