Különleges masszázsok

Engedd meg magadnak a luxus kényeztetést egy ellazító arcmasszázzsal! Hagyd, hogy az érintések és az illatok átjárják tested és lelked, miközben a stressz és a feszültség lassan elillan. Az arcmasszázs segít megfiatalítani és felfrissíteni a bőrt, miközben a relaxáció élményét nyújtja. Töltsd fel energiával magad és szabadítsd fel az elméd a mindennapi gondoktól egy kényeztető arcmasszázzsal!

Árlista

PHYTO RELAX KÉNYEZTETŐ ARCMASSZÁZS AROMATERÁPIÁVAL

100% természetes, magyar aromaterápiás termékekkel, pihentető élmény és egészséges arcbőr gyógyító illatokkal. speciális manuál technika terápiás hatással, ami természetes és látványos módon segít a bőrnek.

16.000Ft 45perc

PHYTO RELAX EXPRESSZ ARCMASSZÁZS AROMATERÁPIÁVAL

8.000Ft 20perc

SPECIÁLIS KOZMETIKAI ARCNYIROK MASSZÁZS

az arcon végzett nyirokmasszázs technika segít a bőrnek méregteleníteni, felfrissülni, minden bőrtípusra alkalmas eljárás, de kifejezetten hatékony a problémás, érzékeny, rozáceára hajlamos bőrökre. A masszázs kellemes és pihentető, a kezelés során speciális 100%-osan tiszta esszencia olajakat is alkalmazok.

16.000Ft 45perc

JAPÁN ARCMASSZÁZS

Arcszobrászat: örök fiatalság masszázsa. A masszázst az arcon, nyakon, dekoltázson, vállon, karokon és a fejen végzem. Ez egy terápiás masszázstechnika, a bőrön természetes lifting hatást fejt ki, javítja a bőr esztétikai megjelenését, de mindeközben segít visszaállítani a jó közérzetet, jótékonyan stimulálja az idegrendszert, a nyirokérrendszert, a keringést és az izomzatot is.

22.000Ft 75perc

R.D.R FACELIFT ARCMASSZÁZS

Az R. D. R. facelift speciális masszázs, mely több technikát ötvözve ér el egy azonnal látható természetes lifting hatást. 

1. modul: A Lignum arcmasszázs során eszközökkel végzünk masszázst, amely egyedi módon előkészíti a bőrt a biodinamikus mély masszázsra. Ez a technika tonizálja és feszesíti a bőrt, aktiválja a bőr mikrokeringését, valamint serkenti a kollagén és elasztin termelését. Ennek eredményeként a bőr képe simábbá válik, a felületi ráncok pedig kisimulnak.

2. modul: A biodinamikus arcmasszázs egy mélyizom masszázs technika, amelyet a különböző arc területeken fókuszáltan alkalmazhatunk, például a nyak-dekoltázs, arckontúr, arccsont alatti terület vagy a szemkörnyék kezelésére. Ez a masszázs csökkenti a mély ráncokat, emeli és feszesíti az arckontúrt, és a bőr kompaktabb és tömörebb megjelenést kölcsönöz.

22.000Ft 75perc

ARCREFLEXOLÓGIA MASSZÁZS

A talphoz hasonlóan az arcon is megtalálhatóak a reflex pontok melyek stimulálásával és masszírozásával segíthetünk a szervezetnek és az idegrendszernek regenerálódni és a bőrünknek helyreállni. A reflexpontok tudatos stimulálásával és masszírozásával segítünk a bőrnek méregteleníteni, tisztábbá és fiatalabbá válni. Nagyon kedvező hatást gyakorol a problémás és zsíros bőrökre is. Extra pihentető masszázsélmény.

16.000Ft 45perc

RÓZSAKVARC GUA SHA KŐVEL ÉS ARCROLLERREL VÉGZETT MASSZÁZS

Ezek az eszközök nemcsak manapság népszerűek, a GUA SHA az ősi kínai orvoslás egyik rituáléja volt, terápiás eszközként alkalmazták a szépség megőrzésére. A kezelés hatékonyságát az eszköz hőmérséklete és a manuál technika adja, ami segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja a bőrt, feszesít és tonizál. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a technikát látványosan szépül és fiatalodik tőle a bőr, egy holisztikus alternatíva, a masszázs különleges pihentető élményt nyújt. (otthoni kezelésbe is beleilleszthető)

16.000Ft 45perc

Fotógaléria