Kapcsolat

Luxy Beauty  Szépségszalon

1165 Budapest, Bökényföldi út 15.


Antal Dorottya 

06/20-523-7840

antaldorottya94@gmail.com

Szabályzat

Kérlek titeket, hogy időpont foglalási szándékotokat időben jelezzétek felém (általában 3-4 héttel előre), és legyetek figyelemmel az új szabályokra is!

- Új vendégeket csak előleg fizetéssel vállalok! Az időpont egyeztetés után 5000ft-ot szükséges elutalni vagy átadni az adott időpont egyeztetést követően maximum 3 nappal! Amennyiben ez nem történik meg, az időpont automatikusan törlésre kerül!

- Aki 24 órán belül mondja le az időpontját, legközelebbi alkalommal a kezelés teljes egészében felszámolásra kerül!
(Sorakoznak a vendégek a várólistán, akik arra várnak, hogy valaki lemondja. Kérlek titeket ne vegyétek el mástól a lehetőséget, és szóljatok időben!)

- A korai és késői órákban a sok munka miatt felár ellenében tudtok időpontot foglalni, tehát aki reggel 08:00 előtt, és este 18:00 után szeretne jönni, felár ellenében tud időpontot foglalni!

- Aki pedig 2x kér időpontot és 2x nem jön el, nem adok harmadik esélyt!

- Szempilla töltésről minden esetben addig lehet szó, míg a felapplikált pillák legalább egyharmada még fenn van!

- Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass Engem is! Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével. Az is előfordulhat, hogy már nem tudlak elvállalni, mert szoros az időbeosztásom, kérlek, ilyenkor legyél megértő!

Betegség esetén halasszunk!

Nincs annál zavaróbb, mikor valaki tüsszögve, náthásan, köhögve érkezik meg Hozzánk, percenként orrot fúj és bejelenti, már 2 napja lázas. Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön -pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Ha pedig a gyermeked betegség miatt otthon marad, és nem viheted oviba vagy iskolába, kérlek a szalonba se hozd el! Ez neki sem, nekem sem és a többi vendégnek sem tesz jót! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a szalonban, Te se veszélyeztesd magad, Minket vagy a többi Vendég egészségét!


Tudom, hogy ezek teljesen evidens, maguktól értetődő kérések, melyeket jó esetben senkinek sem kell elmagyarázni. Ezek olyan alapszabályok a mindennapi életünkben, melyet már gyermekkorunkban megtanultunk és sikerült elsajátítanunk. Ha ezeket a szabályokat betartod, szuper Vendég vagy! Tiszteljük, becsüljük meg egymást! Jó pihenést és szépülést kívánok Neked! :)

Imádlak Titeket!!! ❤️💋

Vagheggi Online rendelés

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között.

Ha éppen nem tudsz bejönni hozzám, lehetőséged van online is rendelni Vagheggi termékeket, ráadásul ha használod a vendégkódot 10%-al olcsóbban vásárolhatsz!

VENDÉGKÓD:96273181

A megfelelő termékekkel kapcsolatban nyugodtan keress meg, hogy segiteni tudjak melyik a legmegfelelőbb számodra!