Kapcsolat

Dorottya Kozmetika

1172 Budapest, Hektár utca 2.


Antal Dorottya 

06/20-523-7840

antaldorottya94@gmail.com

Szabályzat

Kérlek titeket, hogy időpont foglalási szándékotokat időben jelezzétek felém (általában 3-4 héttel előre), és legyetek figyelemmel az új szabályokra is!

- Új vendégeket csak előleg fizetéssel vállalok! Az időpont egyeztetés után 5000ft-ot szükséges elutalni vagy átadni az adott időpont egyeztetést követően maximum 3 nappal! Amennyiben ez nem történik meg, az időpont automatikusan törlésre kerül! Ha bármely okból nem jelensz meg a megbeszélt időponton vagy 24 órán belül lemondod, az összeg felszámolásra kerül.

Teszem mindezt azért, mert minden alkalommal ott leszek, így ezt cserébe én is elvárom.

Teszem mindezt azért, mert más vendég szívesen jött volna helyetted.

Teszem mindezt azért, hogy olyan vendégekből álló vendégkört alakíthassak ki, akik megbecsülik az időmet és a munkámat, hogy ezáltal én is becsülhessem értékes és megbízható vendégeimet.

- Aki 24 órán belül mondja le az időpontját, legközelebbi alkalommal 10.000Ft felszámolásra kerül!
(Sorakoznak a vendégek a várólistán, akik arra várnak, hogy valaki lemondja. Kérlek titeket ne vegyétek el mástól a lehetőséget, és szóljatok időben!)

- A korai és késői órákban a sok munka miatt felár ellenében tudtok időpontot foglalni, tehát aki reggel 08:00 előtt, és este 18:00 után szeretne jönni, felár ellenében tud időpontot foglalni!

- Aki egymás után 2 alkalommal bejelentkezik, de nem jelenik meg az adott időponton, feketelistára kerül, ezáltal nem tudom többet elvállalni.

- Szempilla töltésről minden esetben addig lehet szó, míg a felapplikált pillák legalább egyharmada még fenn van.

-Minden elkészített munkámról marketing célokra fotót készítek - hiszen Te is ezek referenciamunkáim alapján találsz rám -, melyhez szintén hozzájárulásodat adod azzal, hogy az itt elolvasottak után, időpont ajánlásomat elfogadod és vendégköröm értékes tagjává válsz.

- Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass engem. Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével. Az is előfordulhat, hogy már nem tudlak elvállalni, mert szoros az időbeosztásom, kérlek, ilyenkor legyél megértő! Viszont ha a késés rendszeres és a késés által egyáltalán nem tudjuk elvégezni a munkát, az 24 órán belüli lemondásnak minősül.

- Betegség esetén halasszunk!

Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön -pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot. Ha pedig a gyermeked betegség miatt otthon marad, és nem viheted oviba vagy iskolába, kérlek a szalonba se hozd el! Ez neki sem, nekem sem és a többi vendégnek sem tesz jót! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a szalonban, Te se veszélyeztesd magad, Minket vagy a többi Vendég egészségét!

A szabályzatot minden hozzám járó vendég az időpontfoglalással automatikusan elfogadja és magára nézve kötelezően elismeri! A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a feltételek alól! A változás jogát fenntartjuk! 

Tiszteljük, becsüljük meg egymást! Jó pihenést és szépülést kívánok Neked!

Vagheggi Online rendelés

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a kezelés eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között.

Ha éppen nem tudsz bejönni hozzám, lehetőséged van online is rendelni Vagheggi termékeket, ráadásul ha használod a vendégkódot 10%-al olcsóbban vásárolhatsz!

VENDÉGKÓD: 96273181

A megfelelő termékekkel kapcsolatban nyugodtan keress meg, hogy segíteni tudjak melyik a legmegfelelőbb számodra!