Sminktetoválás


TÖKÉLETES SMINK AZ ÉV MINDEN NAPJÁNTartós. Esztétikus. Természetes.
Személyre szabott, egyedülálló sminktetoválásaink
minden vendéget boldoggá tesznek.

Leszel a következő? 

MUNKÁIM

ALAPKÉPZÉS  ahol sziklaszilárd alapokat kaptam
ALAPKÉPZÉS ahol sziklaszilárd alapokat kaptam
Latexes gyakorlás közben
Latexes gyakorlás közben
Ombre Selection Mesteroklevél
Ombre Selection Mesteroklevél
MESTERKÉPZÉS a púderes hatású szemöldök tetoválás technika kiteljesedése
MESTERKÉPZÉS a púderes hatású szemöldök tetoválás technika kiteljesedése
TRIPLE BROWS MESTERKÉPZÉS
TRIPLE BROWS MESTERKÉPZÉS
TRIPLE BROWS MESTERKÉPZÉS régi elrontott szemöldök tetoválás javítása
TRIPLE BROWS MESTERKÉPZÉS régi elrontott szemöldök tetoválás javítása

Sminktetováláshoz használt csúcskategóriás termékek

Mit tartalmaznak és mit nem tartalmaznak a termékek:
Összetevők: Kizárólag a természetben előforduló, növényi összetevőkből, alapanyagokból, kivonatokból, esszenciákból, valamint bizonyos százalékban BIO alapanyagokból készülnek.
100%-ban natúrkozmetikumok = 100%-ban hatóanyag-bombák. Mentesek mindenféle kőolajszármazékoktól, rákkeltő anyagoktól, parabénektől, szilikon olajtól, PEG-ektől, mesterséges színezékektől és parfümöktől!

Hogyan befolyásolja pozitívan a tetoválást?

Aki tetovál, az tudja, hogy a bőr állapota és egyedi tulajdonságai igen erőteljesen befolyásolják a tetoválás lezajlását, kimenetelét, végeredményét, tartósságát.
A ROSA HERBAL SKIN CARE olyan természetes, növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nagyon gyorsan, percek alatt olyan állapotba hozzák a bőrt, hogy az könnyedén, ellenállás nélkül, a lehető legszebben befogadja és megtartja a tetováló pigmenteket, optimalizálják a gyógyulási folyamatot. 

Mivel készítem sminktetoválásaim?

NPM ORON 60

Abszolút csúcskategória a sminktetoválásban. A kéziegység tökéletes súlyponttal rendelkezik, kivételes stabilitása egyenes vonalak húzását teszi lehetővé, elképesztő pontossággal. A kéziegység egyenletesen adagolja a pigmentet, így a tetoválás is tökéletesen pigmentált lesz. Precíz kialakításának köszönhetően nem roncsolja a bőrt, a tetoválás utáni duzzanat és pirosság minimális. Nincs oldalirányú rezgés, így tökéletesen vékony, természetes hatású szálak és kontúrok készíthetők. 

A jövő sminktetováló gépe a jelenben!


NPM Art Collection

Az NPM Art Collection elnyerte végleges formáját. A művészi igénnyel megalkotott pigmentek prémium kategóriás színnel egészültek ki. Az új, krémesen lágy, meleg barna pigmentekkel élmény az alkotás. Kissé olajos állaguknak köszönhetően szépen és tartósan beépülnek a bőrbe és elegáns, selymes fényt kölcsönöznek a szemöldöknek.