Deep Shoot kezelés

Deep Shoot kezelés

A legújabb koreai innováció - Előre töltött steril fecskendők és Turtlepin III mikrotűs fej

​A DEEP SHOOT boosterek 3 ml hatóanyagkoktélt terítenek el egyenletesen a bőrfelszínen, új szintre emelve az anti-aging hatóanyagok hasznosulását és gyors beépülését.

Az eredmény friss, telt, hidratált bőr.

A 19 üreges mikrotű akár 15x hatékonyabb felszívódást eredményez, mint a hagyományos dermaroller/pen kezelőfejek, és akár 30x hatékonyabb felszívódást biztosít a felszíni alkalmazáshoz képest.

Miben más a DEEP SHOOT kezelés a többi mikrotűs arckezeléshez képest?

​A koreai RIBESKIN márka Deep Shoot boosterei valódi áttörést jelentenek a mikrotűs kezelésekben. A cég által szabadalmaztatott Turtlepin mikrotűs fejek belül üreges fecskendőtűket tartalmaznak, így garantálják a terülő boosterek pontos célbajuttatását. Mindezt minimális felépülési idővel és fájdalommentesen!

Intenzív mélyhidratálás

​A DEEP SHOOT HA hatóanyaga a (3-féle tömegű) hialuronsav, aminek bőrbe juttatása pótolja és megtartja annak nedvességét. Az alacsony, közepes és nagy molekulatömegű hialuronsav mélyebb és erősebb hatást tesz lehetővé. Az eredmény intenzíven hidratált, ragyogó és élettel teli arcszín.

Többfunkciós öregedésgátlás

A DEEP SHOOT AA kulcsfontosságú aktív összetevői, mint például a glutation, a peptidek, a növekedési faktorok és a B-vitamin komplex segítenek fenntartani a bőr fiatalos állapotát. Ez az anti-aging koktél stimulálja az új sejtek termelődését, növeli a bőr teltségét.