Hydra Touch H2 kezelések

A legújabb csúcstechnológiás gép mely négy önmagában is eredményes technológiát tartalmaz, amelyek a bőrtisztítástól, a hatóanyag bevitelen át, arclifting és anti-aging kezelésekig az arcbőr-problémák különösen széles körének megoldására alkalmazhatók.
A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

Hydra Touch H2 kezelések

Alap tisztító program

bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók eltávolítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hatóanyag bevitel

AquaClean modul hipoallergén peeling rendszerrel

A vákuum kiszívja és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból anélkül, hogy bármilyen sérülést vagy karcolást okozna a bőrön. A kezelőfejbe épített technológiák és a kezeléshez használt oldatok szinergikus összhatása biztosítja a legjobb eredményeket.

Háromféle oldattal:
S1 – Hidratál és gyengéd peelinget biztosít tejsav segítségével
S2 – Faggyútermelés-kontroll szalicilsav alkalmazásával
S3 – Táplálás és hidratálás

25.000Ft

 50perc

Alap tisztító program extra táplálással és masszázzsal

Inventore veritatis et quasi architecto beatae

35.000Ft 

75perc

Tisztító program extra elektroporációval, táplálással és masszázzsal

Architecto beatae vitae dicta sunt

45.000Ft 

90perc


Eos qui ratione voluptatem sequi

10 000 Ft

Negyedik szolgáltatás

Magnam aliquam quaerat voluptatem

15 000 Ft

Hidrogéndús víz technológia

A magas hidrogén koncentrációjú víz hatása jól ismert a szépségiparban, mint a káros szabad gyököket megkötő, a C vitaminnál is erősebb hatású öregedésgátló hatóanyag. A szabad gyököket sejtrongáló tevékenységük miatt sejtméregnek is nevezik. A hidrogéndús vízterápiát alkalmazva semlegesítem az aktív oxigént, és ezáltal csökken a sejtek szabad gyökök általi károsodása és lehetővé teszem az egészséges sejtek képződését.

Fotógaléria