Intense termékbemutató

2016.10.25

2016. októberében újra a gyönyörű Boscolo Hotelben tartotta éves rendezvényét a Vagheggi Kft. sok kedves Partnerével együtt. Az eseményen bemutatásra kerültek a Vagheggi termékújdonságai egy teljes szalon protokollt végigkísérve.


Mi az a neuroageing?

Újabb szakaszához érkezett a bőrápolás. A legújabb felfedezések bizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése is nagymértékben hatással van a kollagén- és elasztin rostok képződésére, azaz fel tudják gyorsítani az öregedés folyamatát. Ezt nevezik neuroageingnek.

Mi az a digital ageing?

Az elektronikai eszközök (telefonok, tabletek, laptopok) a bőrt szennyező fényhatásnak teszik ki, illetve hőhatásnak is egyben. Ez az úgynevezett "kék fény" a természetes és látható fény része, de nagy dózisban, ahogyan a ami életmód megkívánja tőlünk, káros szabad gyökök képződéséhez vezethet, ami szintén öregíti a bőrt. Erre a folyamatra használják a digital ageing kifejezést.

Mi az a neurokozmetika?

A neurokozmetika célkitűzése a bőr stressz-oldása és ezzel egyidőben a ragyogóvá tétele. A bőr és az idegrendszer közti kapcsolat ugyanis olyan szoros, hogy a neurokozmetikumok képesek lehetnek egyidőben stresszmentesíteni az idegrendszert és a bőrt.

Az olasz VAGHEGGI cég a fentiek mentén alkotta meg az Intense termékcsaládját, amit azoknak a nőknek ajánl, akik fokozottan ki vannak téve az elektroszmog káros hatásainak.


Természetesség, kifinomultság és elegancia mely egy tökéletes egésszé áll össze, olyanná, amelyet csak egy professzionális kozmetikum tud nyújtani egy nőnek.