Milyen egy Vagheggi kozmetikus és kozmetika? Miben más egy Beauty Specialista?

2021.02.17

Kik is a Beauty Specialisták?

Tulajdonképpen Vagheggi kozmetikusok, akik az elmúlt 2 évüket, a vendégeik, a munkájuk, a családjuk mellett annak is szentelték, hogy tanuljanak, magasabb szintre emeljék tudásukat. Elsajátítsanak kozmetikai metódusokat, egy új szemléletet. Tették mindezt azért, hogy vendégként még kiemelkedőbb szolgáltatást kaphassatok, hogy személyes bőrápolási tanácsadóitokká válhassanak.

A Beauty Specialista szakembereknél nemcsak egy csodálatos kezelésben részesülhettek - természetesen abban is, mert ez az egyik legfontosabb tényező - de ennél sokkal több vár Rátok. Mindannyian arra törekszenek, így én is, hogy bőrápolási koncepciót adhassunk, akár egész éves programot, egy komplett és átfogó tanácsadást, mind azt otthoni ápolók, a használatuk, valamint a kezeléseket illetően. Hozzánk bátran fordulhattok kérdéssel. Bőrápolási konzultációnk elérhető online, vagy személyes formában, ahogy Nektek kényelmesebb.

Tökéletesen ismerjük a Vagheggi összes, több, mint 500-féle termékét, bőrápolási protokollját, mely biztonságot és garanciát nyújt számotokra.

Szigorú protokoll szerint, nagyon sok szempontot figyelembe véve állítjuk fel a bőrdiagnózist. Megoldást biztosítunk a bőr számára és a felmerülő problémákra. Minden kezelés egy illatterápia is egyben, mely hozzájárul a jó közérzethez. Mindemellett képviseljük a Vagheggi filozófiáját, vagyis hogy minden vendég és minden bőr egyedi kreáció.